divendres, 27 de maig de 2016

audacity_gonzalez

AUDACITY

 

Durant el començament del tercer trimestre he començat a utilitzar l'audacity per a diferents activitats. L'audacity és una aplicació en la qual es poden retallar pistes d'audia i editar-les: amplificar, canviar el ritme, el to, la velocitat...


Aquest és el logo de l'aplicació:

Per aprendre a utilitzar perfectament aquest programa he hagut de fer diferentes probes per saber comfunciona audacity.
-> Primer de tot vaig aprendre a generar un soroll-> La segona activitat consistia en conèixer els efectes  que té aquest programa escollin una cançó: marxa enrera, augmentar la velocitat... havia d'utilitzar 3 efectes diferents en 3 arxius diferents. Jo vaig triar la cançó d'Arctic Monkeys I wanna be yours.

I VAIG:


1) Augmentar la velocitat.

2) Canviar el ritme.

3) Rpetició de la introducció de la cançó.

LINKS:

1)ttps://soundcloud.com/irene-gonzalez-del-rio/iwannabeyours

2)https://soundcloud.com/irene-gonzalez-del-rio/i-wanna-be-yours2

3)    https://soundcloud.com/irene-gonzalez-del-rio/iwannabeyours3Vaig començar a augmentar la velocitat i vaig apendre a poder posar més efectes en una mateixa cançó.

LINK: https://soundcloud.com/irene-gonzalez-del-rio/the-1975-ugh
Una vegada fetes aquestes activitats, vaig haver de començar seriosament i vaig fer una història mitjançant sorolls que escoltem cada dia o que provoquem nosaltres: passes, porta, interruptor....

Aquesta activitat es va fer per parelles i jo, vaig fer l'història amb en Jorge. Una vegada feta la història en la següent activitat vam haver de posar una banda sonora juntamrnt amb la història.

LINK *SENSE BSO*

1)https://soundcloud.com/irene-gonzalez-del-rio/sin-swing


LINK *AMB BSO*

1)https://soundcloud.com/irene-gonzalez-del-rio/swinghistoria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada