divendres, 3 de juny de 2016

Valoració de l'assignatura

VALORACIÓ DE L'ASSIGNATURA


Durant aquest curs he après moltes coses noves sobre la informàtica i he tractat diferents temes separats per trimestres.

1r Trimestre:

- Les eines de google.
-App inventor.
- Blog app inventor
- Gimp
- Blog gimp
- Inkscape
- Blog inkscape

D'aquest primer trimestre el que he après ha sigut a com manejar un blog, a crear petits jocs, retocar imatges i poder crear formes i una nina. El que  més m'agradat ha sigut l'app inventor ja que va ser l'activitat que més em va sorpendre ja que mai havia fet una cosa semblant. 

2n Trimestre:

-Ús d'internet
-Xarxes i connexions entre dispositius
- Blog xarxes i connexions entre dispositius

Durant el segon trimestre el que he après ha sigut a organitzar un treball i a millorar les meves presentacions. El que més  m'agradat ha sigut fer el treball de les xarxes i connexions entre dispositius. Crear i dissenayar la casa va ser molt interessant i a l'hora de fer la presentació per drive també, ja que no coneixia que es poguessin fer presentacions per drive. 

3r Trimestre:

- Audacity
- Blog audacity
- Edició i producció de vídeo
- Blog edició i producció de vídeo
- Scratch
- Blog scratch

D'aquest últim trimestre, he après a com utilitzar l'audacity millor, ja sabia com funcionava però no ho recordava massa bé i a part, he après coses noves. També he après a editar i animar diversos personatges i, finalment, amb scratch he après a com utilitzar el programa ja que abans no el coneixia. El que més m'agradat ha sigut el tema d'scratch ja que mai l'havia utilitzat. Ha sigut un tema entretingut i divertit i també l'audacity m'agradat molt, el retocar cançons i crear una història amb sons ha sigut molt entretingut. 


Fen un repàs de tot això a començaments de curs creia que a informàtica treballariem amb programes per saber com fer presentacions i treballs i apendre a utilitzar millor aquests programes, però sincerament m'agradat més el que hem fet realment durant aquest curs que no pas el que jo creia a setembre. Encara així m'agradaria haver treballat una mica més amb amb gimp, és a dir treballar amb imatges, però tot i així aquest curs d'informàtica m'agradat bastant. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada